017 946 2221 shafreeniza@gmail.com

Tuesday, September 3, 2013

VIVIX

10:45 AM

Share it Please
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan poliferol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatun, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan poliferol.Poliferol adalah kumpulan firokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel penuaan semulajadi. Polifenol adalah kelompok zat kimia yang ditemui pada tumbuhan. Antiokdidan polifenol dapat mengurangkan risiko penyakit jantung, pembuluh darah dan kanser. Kajian juga mendapati polifenol dapat mengurangkan risiko penyakit Alzheimer. Polifenol boleh ditemui pada kacang, teh hijau, teh putih, anggur merah, anggur putih, minayk zaitun, coklat hitam dan delima. Kadar polifenol yang tinggi boleh didapati pada kulit buah seperti pada anggur, apple dan jeruk.


 Berikut adalah khasiat Vivix

1. Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2. Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. 
=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================

0 comments:

Post a Comment