017 946 2221 shafreeniza@gmail.com

Friday, August 30, 2013

PROMOSI




PROMOSI HEBAT!!

Tawaran terhad. Dengan setiap pembelian shaklee DI SINI anda akan mendapat:

Discount 20%
FREE Shaker bottle (Dengan setiap pembelian protein/performance drink)
FREE pill box (Dengan setiap pembelian vitamin)


CEPAT! semak senarai harga diskaun di: http://bit.ly/18bniE9 

LET THE PRICE TALK!


Buat tempahan segera di: http://bit.ly/18bniE9  untuk menikmati semua tawaran di atas SEMENTARA STOK MASIH ADA! Cuma tinggal 30 saja pill box & 10 shaker bottle. SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!


=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================



OUR TOP 5 BEST SELLER!

1) SET KECANTIKAN + COLLAGEN











2) SET GEMUK ATAU KURUS



Risau mengenai badan anda yang terlalu gemuk atau terlalu kurus. Dah cuba macam-macam cara untuk mendapatkan bentuk badan impian anda, tapi masih belum berjaya? Cuba tengok balik apa yang telah anda makan untuk mendapatkan beduk badan impian anda? Bagi yang hendak gemuk, mungkin anda pernah mencuba PIL GEMUK seperti yang saya sendiri pernah telan yang boleh didapati dengan mudah tetapi tersembunyi (kenapa sembunyi bawah meja ye?....suspicious!) di kedai-kedai jamu kat luar tu..Bagi yang hendak kurus, mungkin anda dah telan macam2 PIL LANGSING yang anda dapat melalui iklan-iklan yang tak certified. Mungkin anda masih muda dan tak nampak kesannya. Tapi ketahuilah berapa ramai oarng di luar sana yang telah mendapat kesan akibat memakan sebarang pil untuk mendapatkan badan yang ideal. 

Tahukah anda, kesan pemgambilan pil kurus yang salah? Dalam kebanyakan kes yang membabitkan produk pelangsingan badan yang diharamkan, ia didapati mengandung bahan kimia seperti phentermine, amphetamine, sibutramin, fenfluramine yang diakui boleh mengurangkan berat badan tetapi memberi kesan sampingan seperti kemurungan, psikosis dan halusinasi, risiko tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sakit kepala. Malah ia turut menyebabkan denyutan jantung yang cepat dan meningkatkan tekanan darah.

Tahukah anda kes seorang remaja yang meninggal dunia sebaik selepas memakan ubat gemuk berharga RM5? ini antara petikan kes dari surat khabar tersebut






3) SET KESUBURAN










4) SET MILK BOOSTER









5) PENAWAR PENYAKIT 3 SERANGKAI

[KESAN SAMPINGAN A.K.A SIDE EFFECTS PRODUK2 SHAKLEE]

Cuba tgk gambar di bwh... gambar belah kiri... diambil 10thn yg lalu ketika beliau diserang kanser...

Gambar belah kanan... gambar terkini... kesan sampingan mengamalkan pengambilan supplemen2 SHAKLEE SELAMA 10 thn... bebas dr kanser... dan AWET MUDA... Brp umurnya skrg? 50 TAHUN!



Baca selanjutnya di  sini!




No comments

Q & A MENGENAI SET MENYUSU SHAKLEE


Salam Sihat dan Cantik kepada semua pengunjung http://shaklee-for-health.blogspot.com

Seperti yang ramai telah ketahui, supplemen Shaklee sentiasa mendapat permintaan yang tinggi di kalangan ibu-ibu menyusu iaitu Set Breastfeeding kerana set ini bukan sahaja membantu ibu-ibu menjayakan penyusuan ibu, malahan juga meningkatkan tahap kesihatan dan kecantikan si ibu supaya ibu kekal bertenaga, cergas dan cantik berseri.

Entry kali ni adalah koleksi soalan-soalan lazim yang sering diutarakan oleh ibu-ibu menyusu setelah mengambil Set Breastfeeding.



So, here we go, khas untuk ibu-ibu menyusu, anda boleh refer di sini ok jika ada sebarang kemusykilan mengenai Set Breastfeeding.
   
1) Bolehkah saya minum susu bersama vitamin-vitamin ini? 

Boleh. Walaubagaimanapun, untuk suplemen Vita-Lea, elakkan mengambilnya bersama susu. Ini kerana kalsium (daripada susu) boleh mengganggu penyerapan zat besi (iron).

2) Bolehkah saya makan suplemen ini ketika menstrual (period)? 

Boleh, malahan sangat digalakkan kerana pengambilan suplemen membantu mengurangkan beberapa simptom sebelum dan ketika menstrual. Sebagai contoh, pengambilan Vitalea membantu mengelakkan anaemia kerana mengandungi zat besi. Ostematrix pula membantu anda maintain pengeluaran susu ketika period, selain membantu anda untuk kekal bertenaga dan mengurangkan period pain. Pengambilan vitamin B Complex pula membantu mood yang stabil semasa menstrual.

3) Berapakah maksimum pengambilan alfalfa dalam sehari? 

Maksimum pengambilan alfalfa ialah 10 biji sehari, namun bukan makan sekaligus ya. Untuk permulaan, anda cuma perlu makan 2 biji sehari sahaja (untuk minggu pertama biasanya). Kemudian, anda boleh tingkatkan pengambilan alfalfa sedikit demi sedikit. Kebiasaannya, pengambilan alfalfa untuk ibu-ibu menyusu antara 2 - 6 biji sehari (2 biji setiap kali makan). Pastikan anda minum air putih secukupnya untuk mengurangkan rasa dahaga dan panas kesan pengambilan suplemen ini.

4) Apakah cara terbaik untuk mengambil Alfafa?

Alfafa boleh diambil 2 biji setiap kali selepas sesi pam atau menyusukan anak. Disarankan juga pengambilan Alfafa bersama dengan 1 sudu ESP. Jumlah Alfafa yang perlu diambil setiap hari bergantung kepada penerimaan badan individu sebenarnya, ada yang perlukan 2 biji sahaja, ada juga yang perlu lebih dari 2 biji, dan ada yang tidak cukup dengan Alfafa sahaja, perlukan Ostematrix dan/atau ESP untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Berdasarkan pengalaman-pengalaman ibu menyusu yang mengambil Set Breastfeeding Shaklee, pengambilan 2 biji Alfafa bersama dengan 1 sudu ESP, 3 kali setiap hari akan memberikan hasil yang paling memberangsangkan.


5) Sekiranya saya tidak mengepam terus selepas makan suplemen ini, bolehkan saya jarakkan pengambilan 2 biji alfalfa selepas pengambilan vitamin ( Vitalea, B Complex, Vitamin C) dan mengepam selepas itu? 

Boleh. Juga pastikan anda mengepam/ direct-feed sehingga breast betul-betul kosong ya. (ini penting untuk mengelakkan clog duct).

6) Jika saya tidak benar-benar mengosongkan dan terus mengamalkan alfalfa, adakah ia akan memberi sebarang impak? 

Tidak. Tetapi kemungkinan besar anda tidak akan mendapat hasil maksimum seperti yang diinginkan. Kekerapan mengosongkan payudara adalah antara kunci penting dalam penghasilan susu badan.

7) Bilakah waktu terbaik pengambilan Ostematrix? Selepas dinner atau sebelum tidur? 

Sebelum tidur untuk kesan penyerapan yang optimum, kerana tubuh kita kurang menyerap air ketika ini. Pengambilan Ostematrix ini juga membantu tidur yang lebih lena (kalsium) dan bangun dengan lebih cergas. InshaALLAH.

8) EBM saya kelihatan lebih pekat dan kekuningan (kehijauan). Adakah ini normal? 

Ya, ia adalah normal. EBM kelihatan lebih pekat kesan pengambilan alfalfa yang kaya dengan protein. Pengambilan vitamin-vitamin lain tadi juga turut menyumbang kepada pertambahan kepekatan EBM. Efek kekuningan @ kehijauan pula adalah kesan daripada unsur riboflavin di dalam B Complex.

Kesan yang sama turut dilihat kepada urin anda yang bertukar menjadi warna seakan kuning fluorescent. Warna kuning yang pekat menandakan bahawa tubuh anda kekurangan air, jadi pastikan anda minum air secukupnya ya.

9) Saya @ baby demam selepas pengambilan vitamin Shaklee. 

Ini dinamakan HEALING CRISIS. Anda boleh baca penjelasan lanjut di entry ini .

Kepada semua pelanggan yang memilih shakleeee.blogspot, jika ada persoalan-persoalan lain, atau sebarang masalah, jangan segan-segan untuk bertanya saya ya. I'm here to help you, anytime and anywhere:)

Selain supplemen, pastikan anda juga sentiasa mengamalkan 3 perkara penting ini jika anda mahu sukses dalam penyusuan susu ibu. 

  • Sentiasa mengosongkan payudara setiap 3 jam sekali (atau minimum 6 kali sehari tidak termasuk sessi direct-feeding). Jangan tunggu sehingga payudara bengkak baru nak pam. 
  • Minum air tidak kurang 3 liter sehari. 
  • Doa yang berterusan. Ingatlah bahawa sesungguhnya rezeki itu datangnya daripada ALLAH swt. 




=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

DTX COMPLEX


Perbezaan Shaklee:

Kandungan utama DTX Complex Shaklee adalah: ekstrak biji benih pokok susu tisel sangat membantu menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati. Selain itu, biji benih ini juga menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang yang unik dan saintifik, ekstrak daripada schizandra dan cendawan Reishi (herba yang kaya dengan antioksida) dan ekstrak daripada dandelion, kunyit dan articok(herba yang membantu mengekalkna aliran hempedu).

Kandungannya:
  • milk thistle seed 
  • Artichok
  • Dandelion
  • Turmeric 
  • Ling Zhi 
  • Schizabdra


Manfaat DTX Complex:

  • Melindungi hati daripadatoksin, termasuk dadah, racun dan bahan kimia.
  • Merawat masalah hati sperti hepatitis dan sirosis
  • Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol
  • Membantu merawat dan mencegah masalah batu karang
  • Membantu masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema






=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

CINCH ENERGY TEA MIX



Cinch™ Energy Tea Mix



Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.






=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

Thursday, August 29, 2013

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET


Kebaikan, Kelebihan dan Khasiat Advance Joint Health Tablet Shaklee Yang Terbukti Berkesan Seawal 5 hari!

Kebaikan, kelebihan dan khasiat Advanced Joint Health Tablet Shaklee kini tidak dipertikaikan lagi. 

Seawal 5 hari, penggunanya boleh merasai kelegaan pada sendi-sendi tubuh.

Kebaikan, kelebihan dan khasiat Advanced Joint Health Tablet Shaklee adalah hasil kajian klinikal dari bahan semulajadi turun temurun. Kebaikan Advanced Joint Health Tablet ini memberikan impak positif bagi semua peringkat umur. Khasiat Advanced Joint Health Tablet ini tidak memberikan kesan sampingan seperti kebanyakan produk glukosamin lain. Dan, kita juga maklum bahawa,kanak-kanak juga berisiko yang sama. 

Umum mengetahui yang arthrtis dan penyakit seumpamanya merasakan keradangan dan kadang-kadang bengkak pada sendi. Begitu juga dengan sakit lutut. Usah khuatir lagi, remedi semulajadi yang telah dimodenkan tanpa meninggalkan kesan sampingan telahpun dicipta. Inilah kebaikan dan khasiat Advanced Joint Health Tablet yangdirumus khas dengan tambahan penggalak kolagen semulajadi.

Dengan pengambilan Advanced Joint Health Tablet ini, pengguna akan mendapat faedah-faedah ini, sama seperti individu-individu yang telah mengamalkannya.
  • Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
  • Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat daripada dakwaan jenama terkemuka O***-**-F***
  • 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi daripada dakwaan jenama terkemuka O***-**-F***
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
  • Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
  • Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
  • Meningkatkan fleksibiliti sendi.
  • Memperbaiki fungsi sesendi.
  • Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.



Bagus kan? Rata-rata yang telah mencuba, semua berikan komen positif, sehingga ada yang mengatakan, “huih, baguslah, khasiatnya jauh berbaloi-baloi dengan harganya, saya memang puas hati,” - Lina



Antara pelanggan yang berpuas hati dengan prestasi dan keberkesanan Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee (yang membuatkan, semakin ramai mempercayai dan berlumba-lumba mencuba produk ini), antaranya:
  • 100% bebas kerang-kerangan (bagi yang elergik kerang-kerangan, tak perlu risau ok).
  • 100% vegetarian (sesuai betul dengan individu yang vegetarian mahupun yang tidak).
  • 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin beerti ‘penyerapan glukosamin yang lebih baik’, kehadiran kondroitin seperti dalam kebanyakan produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin).
  • Hanya 2 kaplet diperlukan sehari.
  • Kaplet jenis mudah telan
  • Tiada perasa, pemanis atau pengawet
  • Bebas gluten (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh).



Jadi mengapa membiarkan kesakitan itu terus membantutkan pergerakan anda, ibu bapa anda dan orang lain. Mengapa tidak mencubanya sekarang, sementara harga promosi yang kami tawarkan? Dan mengapa merisikokan dengan pengambilan ubat perskripsi yang ternyata memberi kesan jangka masa panjang? Walhal pilihan yang lebih baik kini dihujung jari anda sahaja.

Kebaikan, Kelebihan dan Khasiat Advance Joint Health Tablet Shaklee Yang Terbukti Berkesan Seawal 5 hari! 





=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

SUSTAINED RELEASE VITA-C 500 MG



Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Berperingkat Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.





=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

OSTEMATRIX SHAKLEE KALSIUM TAMBAHAN TERBAIK UNTUK ANDA

Ostematrix Shaklee kalsium tambahan terbaik untuk anda.

Anda seorang ibu yang sedang menyusu? anda juga kurang atau tidak suka minum susu? Jika ya, anda sebenarnya antara golongan yg berisiko tinggi utk cepat bongkok. Bongkok… adakah gejala bongkok ni merupakan proses semulajadi penuaan? Dalam ertikata lain, bila dah tua, automatik akan menjadi bongkok. Benarkah? 

Mengikut teori terbaru, proses penuaan tidak berkaitan dengan usia tua. Maknanya usia muda pun boleh mengalami proses penuaan, dan kalau tua pun tak semestinya mengalami proses penuaan.



Bagaimana? Salah satunya ialah membekalkan tubuh dengan nutrien yang diperlukan secukupnya!
Bagi mengatasi masalah bongkok yang juga merupakan salah satu gejala osteoporosis (tulang ‘reput’).. Oh ya kalau dalam iklan TV An**** tu selalu kata yang wanita Malaysia hanya mendapat 50% kalsium harian, dan jisim tulang mula merosot bila kita mula mencedah usia 30 tahun. Mahukah cepat bongkok? Tentu tidak kan?

OK sebelum itu, apakah kalsium ni? Biasa orang kaitkan kalsium dengan tulang, kan? Sakit tulang.. kurang kalsium.. nak kuatkan tulang.. banyakkan makan kalsium.. 

Sebenarnya, BUKAN KALSIUM SEMATA-MATA yang terlibat dalam pembinaan tulang. Bayangkan macam ni.. kalsium adalah batu-bata dalam proses pembinaan tulang. Bolehkan kita membina bangunan yang kukuh dengan batu-bata sahaja tanpa simen atau mortar untuk melekatkannya antara satu sama lain??? Tak boleh kan? Di sinilah pentingnya mineral lain seperti magnesium, boron, zink, kuprum, mangan vitamin K dan vitamin D.


Sebab itu pilihan terbaik adalah Ostematrix Shaklee



=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================

No comments

OSTEMATRIX



Ostematrix! Bukan sekadar kalsium

OSTEMATRIX kalsium Shaklee lengkap untuk pembinaan tulang yang kukuh! Terdiri calcium citrate, magnesium, vitamin D, boron dan segala macam mineral untuk pembinaan matriks tulang, bukan sekadar bina tulang.

Ostematrix mengandungi gabungan sempurna “batu bata-dan-mortar“ untuk membina tulang yang kuat dan sihat.
  • 1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulangdan membantu menguatkan tulang
  • 400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium
  • Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang
  • Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang
  • Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membinajisim tulang
  • OsteoMatrix juga membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan mengurangkangejala PMS .Ia juga membantu dalam pengecutan otot dan transmisi saraf.
  • Kenapa anda perlu pilih Ostematrix Shaklee?
  • Nutrien pembinaan tulang yang lengkap
  • Terbukti secara klinikal
  • Mudah ditelan dan mudah diserap badan
  • VITAMIN SEMULAJADI






=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

OMEGAGUARD



Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3  yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dlm diet harian.

SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA GUARD??

(1) Ibu Hamil
- Membantu perkembangan sel otak bayi semasa dalam kandungan
- Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
- Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi
- Mengawal kenaikan berat badan yang mencanak-canak naik

(2) Ibu Menyusu
- Menyalurkan khasiat Omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta perkembangan otak.
- Membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan

(3) Kanak-Kanak
- Pertumbuhan badan yang sihat selain kesihatan otak
- Yang sering demam, selsema, batuk serta jatuh sakit.etc athma, eczema
- Memperkuatkan sistem imunisasi badan

(4) Mereka yang mengalami masalah berat badan
- Membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat berbanding lecithin
- Omega-3 akan meningkatkan hormone Leptine yang mengawal selera makan = kurang makan dan sentiasa kenyang

* OmegaGuard bertindak lebih cepat berbanding LECITHIN. Perumpamaannya, lecithin tu naik basikal dan omegaguard tu naik kapal terbang..Apa pun terpulang pada bajet anda dan bukan bajet saya yea..

(5) Mereka yang mengalami masalah kesihatan
- Batuk berkahak, selesema yang berterusan
- Sakit-sakit sendi , kolestrol tinggi
- Sakit strok



Kebaikan OmegaGuard Shaklee:

  • Merupakan minyak ikan yang terbaik di dunia. 
  • Mengandungi satu rangkaian lengkap 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dll. 
  • EPA berfungsi menyihatkan jantung dan sendi.
  • DHA penting untuk perkembangan dan fungsi-fungsi otak, saraf dan retina.
  • OmegaGuard dihasilkan melalui satu proses penyulingan prorietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat pada kebanyakkan jenis ikan.
  • Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin dan meningkatkan perkembangan memori terutamanya pada 3 bulan terkahir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan.
  • DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah penyakit Alzheimer, memelihara penmglihatan, pendengaran serta mencegah migraine.
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru
  • Satu tablet omega Guard membekalkan 905mg asid-asid lemak omega-3 EPA & DHA. Iaitu; Omega-3 EFA -330mg, EPA - 180mg & DHA120mg





=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

CINCH SHAKE MIX




Cinch Shake untuk kurus?

Yang ni favourite customer2  yang ingin melangsingkan badan.  Jom baca sekilas fakta tentang Cinch Shake mix ni..(sumber~laman web rasmi shaklee)


Cinch™ Shake Mix
  • Cinch Shake memberi jawapan segera kepada persoalan Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?" .Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda:
  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan..(soya bukan GMO)







=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

COLLAGEN POWDER




Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton







=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

ZINK COMPLEX




Zinc Complex Untuk Subur

Nutrition Fact: Sebiji Zinc Shaklee membekalkan 15mg (100%) keperluan harian dan 115mg Calcium (12% daripada keperluan harian). Zinc juga mampu membantu menguatkan kutikel rambut tetapi ia dapat meningkatkan daya ingatan dan tempoh penumpuan.

Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.

Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.


17 KELEBIHAN ZINC

Buta Malam: Pengambilan kira-kira 150-450 mg Zink akan memperbaiki penglihatan. Jadi, adalah sentiasa dicadangkan untuk mengambil makanan seperti daging lembu, kambing, tiram, ketam kerana ia kaya dengan kandungan zink dan akan memperbaiki penglihatan mata.

Penjagaan Kulit: Kajian telah menunjukkan zink berkesan untuk menyembuhkan jerawat atau akne. Ia adalah lebih berkuasa daripada placebo dan penggunaan ubat-ubatan antibiotik masih dianggap lebih berkesan.

Ekzema: Juga dipanggil sebagai dermatitis atopik, adalah gangguan keradangan dan kulit yang kronik. Ia adalah sebahagian besarnya disebabkan oleh kekurangan zink di dalam badan. Zink memainkan peranan yang penting dalam penyembuhan jangkitan kronik dan membantu badan memulihkan keupayaan untuk sembuh dengan sempurna.

Jerawat: mineral ini adalah penting untuk memadam jerawat dari kulit. Ia bertindak mengawal selia jumlah testosteron di dalam badan yang memainkan peranan yang dominan dalam menyebabkan jerawat. Di samping itu kepadanya, zink juga berkaitan dengan sintesis kolagen yang membantu dalam menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat.

Penyembuhan luka: Kekurangan zinc menyebabkan lambat penyembuhan luka. Badan manusia mempunyai beberapa enzim yang bergantung pada zink, yang menggalakkan sintesis kolagen yang seterusnya membantu dalam penyembuhan luka.

Gangguan Prostat: Zink sangat penting dalam menangani gangguan prostat. Kekurangan zink menyebabkan pembesaran kelenjar prostat dan menjadikannya terdedah kepada kanser . Ia adalah dinasihatkan untuk mengambil 15mg zink setiap hari, di bawah pemerhatian rapi perubatan, apabila mengalami masalah prostat.

Hilang berat badan: Zink memainkan peranan utama dalam penurunan berat badan dan mengawal selera makan.

Mengandung: Ia adalah penting untuk pembaikan dan fungsi DNA. Ia diperlukan untuk pertumbuhan cepat sel-sel dan membangunkan unsur-unsur utama sel semasa kehamilan.

Pembiakan: Bagi lelaki, zink membantu dalam spermatogenesis dan pembangunan organ-organ seks. Sementara di kalangan wanita, ia membantu dalam semua fasa pembiakan, termasuk peringkat kelahiran dan penyusuan.

Fungsi Biologi: Zink memainkan peranan penting dalam banyak fungsi biologi seperti pembiakan, kawalan penyakit kencing manis, tahap stres, rintangan imun, bau dan rasa, pertumbuhan fizikal, selera makan dan penghadaman.

Jangkitan: Zink membantu seseorang untuk mengesan rasa dan bau, memberikan bantuan kepada penyembuhan luka, meningkatkan imuniti dan membantu dalam menggalakkan pertumbuhan janin. Zink membantu dalam melindungi daripada gangguan berjangkit dan jangkitan kulat termasuk paru-paru dan konjunktivitis.

Antioksidan: Zink bertindak sebagai antioksidan dan pada dasarnya terlibat dalam beberapa tindak balas biokimia yang tegas, yang termasuk sintesis protein, fungsi enzim dan metabolisme karbohidrat .

Aturan Enzim: Zink merupakan komponen beberapa enzim yang membantu dalam pertumbuhan sel, sintesis protein, tahap hormon, DNA, mengawal selia transkripsi gen, metabolisme tenaga dan lain-lain faedah kesihatan yang berkaitan dengan zink.

Kanser: Bagi lelaki, zink memainkan peranan yang penting dalam kelenjar prostat dan mencegah kerosakan awal, yang boleh membawa kepada masalah seperti kanser.

Kelesuan Kronik: Orang yang mengalami keletihan yang kronik dicadangkan untuk mengambil minyak ikan, kerana ia kaya dengan zink. Para doktor tidak mencadangkan ubat-ubatan lain yang diperlukan untuk menyembuhkan keletihan yang kronik kecuali pengambilan minyak ikan yang kaya dengan kandungan zink.

Botak: Botak menyebabkan kehilangan rambut bagi kanak-kanak dan orang dewasa. Pemulihan yang disyorkan oleh doktor kepada orang yang mengidapinya ialah dengan pengambilan diet yang kaya dengan kandungan zink. Terdapat pelbagai kapsul yang kaya dengan zink, jadi ubat-ubatan yang kaya dengan zink akan membantu mencegah keguguran rambut

Kehilangan tulang: Ia adalah penyakit apabila tulang menjadi lemah dan rapuh. Zink adalah komponen hydroxyapatite iaitu garam dan membuat matriks tulang yang kuat dan keras. Oleh sebab ini, kandungan zink perlu ditambah dalam pelan diet anda untuk mengelakkan kehilangan tulang.
Berapa banyak zinc yg anda perlukan?

Sila rujuk jadual di bawah.

Birth to 6 months: 2 mg
Infants 7–12 months: 3 mg
Children 1–3 years: 3 mg
Children 4–8 years: 5 mg
Children 9–13 years: 8 mg
Teens 14–18 years (boys): 11 mg
Teens 14–18 years (girls): 9 mg
Adults (men): 11 mg
Adults (women): 8 mg
Pregnant teens: 12 mg
Pregnant women: 11 mg
Breastfeeding teens: 13 mg
Breastfeeding women: 12 mg

Menyokong dan Memelihara Kesihatan yang Baik

Zink Complex Shaklee merupakan faktor dalam memelihara kesihatan yang baik dan membantu dalam memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein.  Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sitemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments

VITA-LEA


Vita-Lea® Iron Formula


Multi vitamin & Multi mineral

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
•    Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam  mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan
      pembinaan  tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D  untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk  memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam           tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah  merah.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.





=========================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & dan dapatkan discount 20% harga istimewa:

mesej di fb fanpage:
https://www.facebook.com/messages/shakleegreenhealthierlives
atau
order online di http://bit.ly/18bniE9
CALL/SMS/Whatapps = 017 946 2221
E-mel: shafreeniza@gmail.com
COD Area: shah alam
=========================
No comments