017 946 2221 shafreeniza@gmail.com

Monday, September 9, 2013

MULAKAN BISNES SHAKLEE ANDA!

1:00 AM

Share it Please
Berikut ada 2 cara yang boleh anda pilih untuk memulakan Shaklee Bisnes anda!

1) FREE Membership jika kita beli barang RM 680 dan ke atas
---> produk yg kita beli ni boleh guna sendiri or jadikan modal stok permulaan.. utk dijual
---> dengan pembelian rm 680 (eq = 200 UV point) anda layak dpt FREE membership + layak terus utk dpt bonus bulan pertama; 200 UV ~ RM 30. Jika anda ada buat pembelian sepanjang bulan ini, UV ni akan semakin bertambah dan bonus pun semakin besar.


---> Jika anda betul2 serius, ambil package FREE membership ini adalah pilihan yang tepat untuk anda mulakan Shaklee Bisnes.




2) REGISTER FEE : RM 65 + RM 10(Postage memberkit)
---> Option ini selalu diambil bagi mereka yang mempunyai kekangan modal atau modal kecil atau untuk mereka yang ingin consume Shaklee untuk diri dan keluarga.


^^ Yuran Keahlian adalah seumur hidup.
^^ Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok yang banyak di rumah.
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.
^^ SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!


------------------------------
Benefit if jd ahli shaklee??
bila kita dh jadi ahli,


1. dapat beli dengan harga ahli yg harganya lg murah dr harga retail ( up to 33%)
2. setiap produk tu ada point (UV) so boleh kumpul2 then cukup minimum point 150UV layak tukar ke cash (RM)
3. bila dh jadi ahli, secara x langsung akan jadi SID (Pengedar Shaklee)
4. Bila dh jadi Pengedar, dah tentulah boleh jual produk2 ni kat kawan2, sedara mara, family, or iklan kan di FB, page, blog, email, whatsapp, instagram n etc.
5. Bila dh jual byk, dah tentulah point yg kita dapat kumpul pun byk.. dan tentulah banyak juga RM yg kita akan dpat.
6. bila dh jadi SID, ada macam2 benefit lain - naik rank, incentive dr shaklee, incentive travel dan incentive kereta.





BERMINAT? Lengakapkan borang yang disediakan & kami akan hubungi anda apabila selesai membuat pendaftaran anda! Jangan leaskan peluang ini

0 comments:

Post a Comment