017 946 2221 shafreeniza@gmail.com

Saturday, August 24, 2013

PRODUK UNTUK ANAK-ANAK KESAYANGAN

10:50 AM

Share it Please
Cadangan pengambilan supplement ini berbeza mengikut umur anak-anak.


Bagi anak-anak yang masih bersekolah rendah ( 7 tahun dan ke atas)
 Bagi anak-anak di peringkat umur sekolah menengah (13 tahun dan ke atas)

1)Lecitin 

Mengandungi choline yang sangat perlu untuk otak berfungsi dan meningkatkan daya ingatan. Lecitin meningkatkan bekalan choline dan acethylcholine. Acethylcholine penting untuk fungsi otak
Acethylcholine merupakan sejenis neurotransmitter yang terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran maklumat yang betul ke otak. Jika bekalannya cukup, maka fungsi-fungsi ini dapat dilakukan. Jika tidak fungsi itu akan tergugat.30% otak adalah terdiri daripada lecitin, manakala 70% lemak di hati adalah lecitin.

2)Shaklee B-Complex 

  • Membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, 
  • Anti stress (sebagai penenang), 
  • Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, 
  • Menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan 
  • Membantu pelajar berfikiran positif sentiasa(mood baik)
  • Jadi, bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik pemikiran & daya penumpuan akan menjadi lebih baik. Vitamin B juga dapat melahirkan wajah yang cantik berseri dan tidak kusam.

3)SHAKLEE OmegaGuard

SHAKLEE OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh 7 asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA,dll. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA pula penting bagi perkembangan otak dan fungsi2 otak.
Pemakanan yang berzat dan berkualiti amat penting supaya otak dapat berkembang.


4)SHAKLEE Meal Shake

Dengan kehidupan aktif anak-anak, mereka kurang mempunyai masa untuk duduk dan menikmati makan dengan sempurna. Oleh yang demikian Shaklee Meal Shake merupakan initiatif yang bagus dalam memastikan kita dapat membekalkan nutrient dan mineral yang penting untuk tumbesaran anak-anak kita. Shaklee Meal Shake ini, membekalkan 19 nutrient dan mineral penting yang perlu untuk tumbesaran anak-anak. Selain itu Shaklee Meal Shake ini juga merupakan sumber Kalsium yang tinggi dan diperbuat dari soya bermutu tinggi untuk menampung keperluan protein anak-anak. Di datangkan dalam perisa vanilla yang sangat lazat.  
Berminat dengan Produk untuk Anak-anak Shaklee?
Hubungi saya dan dapatkan dengan harga discount 20% lebih murah dari harga retail dan juga free gift.

Stok adalah terhad!


0 comments:

Post a Comment